Аква Терм Київ 2018

ТМ БРИЗ прийняла участь в 21-й Міжнародній виставці енергоефективного опалення, вентиляції, кондиціонування, водопостачання, відновлюваної енергетики, сантехніки і басейнів 14-17 травня 2018 року "Аква Терм Київ 2018". Традиційно виставка проходила в МВЦ (Броварський проспект, 15) за участю провідних компаній HVAC-ринку України та інших держав.

Наша участь у виставці - це найкраща можливість заявити ринку про себе, презентувати свою продукцію і послуги цільовій аудиторії, сформувати нові бізнес-зв'язки, залучити інвестиції та укласти вигідні контракти.

Дякуємо всім нашим партнерам і клієнтам за відвідування нашого стенду і багаторічну плідну співпрацю. Сподіваємося на таку ж ефективну роботу в подальшому! Будемо радувати Вас новою високоякісною продукцією, кваліфікованим менеджментом та сервісом.



Новини

ФІЛЬТРИ БРИЗ ПЕРЕМОГА
В очікуванні найбажанішої події для всіх українців, раді повідомити про запуск продажів від торгової марки "БРИЗ", нової лімітованої серії фільтрів для очищення води «ПЕРЕМОГА», присвяченої Збройним Силам України!
Детальніше
День ЗСУ
Дорогі захисники Вітчизни! Щиро вітаємо вас із Днем Збройних Сил України. Бажаємо здоров’я, щастя, благополуччя та родинного затишку.
Детальніше